Termékeink - Áraink

Felhasználási területek...

Horganyzott drótfonatok

Cégünk legmeghatározóbb terméke. A drótfonat alatt egymásba hurkolt drótokból összekötött nagy szemű drótszöveteket értünk. Kerítésdrót használata praktikus, biztonságos és egyben olcsó is.

PVC bevonatú drótfonatok

Horganyzott drótfonat német minőségű PVC anyaggal van bevonva. Időtállosság és a minőség javítása érdekében. Ilyen fajta drótfonat nem repedezik, a nap káros hatásainak ellen áll (nem kékül ki). Felhasználási területe: lakóházak, sportlétesítmények, ipartelepek, mezőgazdasági területek körbekerítésére.

Aprólukú drótfonatok

Kisebb kötésű szem mérettel készül, különböző magasságban gyártható. A szem sűrűsége miatt erősebb minőség állítható elő. Ezáltal extrémebb felhasználási területei léteznek. Felhasználható: nagyobb testű madarak, házi -és vad állatok ketreceinek gyártására. Igen közkedvelt fácán telepek körbekerítésére. Állatkertekben is számos helyen alkalmazható. Munkavédelem területén is megfelelő.

Vadhálók

Egyre népszerűbb termék könnyű kezelhetősége miatt. Csomózással, gépi fonással készül. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a háló rugalmasan torzulva, az állatokat is megvédje a sérülésektől. A vadháló variálható magasságát a változó rácsméretek adják, amellyel a felhasználási célnak megfelelően a leggazdaságosabb megoldás választható. A legalsó és legfelső huzal vastagabb, így külön feszítőhuzal nem szükséges. A vízszintes huzalok a teherviselő szálak, a függőleges huzalok a kötőszálak. Felhasználás: autópályák, utak, vadaskertek, tavak, gyümölcsösök, szőlőültetvények, tanyák, telephelyek, háztáji kiskertek, körbekerítésére, állatok elleni védelmére.

Tábláskerítés horganyzott

Ponthegesztett dróthálóból kialakított táblás kerítés rendszer, amely négyszögletes, valamint köroszlopokra szerelhető, nagyon masszív és a precíz felületkezelésnek köszönhetően az élettartalma is nagy. A táblában lévő nyomások teszik merevvé az egyes táblákat. Hegesztés elött és hegesztés után horganyzott formában található meg. Felhasználási területe: ipari épületek, iskolák, játszóterek, sportpályák, repülőterek és családi házak körbekerítésére.

Tábláskerítés szinterezve

Ponthegesztett dróthálóból kialakított táblás kerítés rendszer, amely négyszögletes, valamint köroszlopokra szerelhető, nagyon masszív és a precíz felületkezelésnek köszönhetően az élettartalma is nagy. A táblában lévő nyomások teszik merevvé az egyes táblákat. Hegesztés elött horganyzott majd különböző szinekkel szinterezve ellátott felüleltű táblák kaphatók. Felhasználási területe: ipari épületek, iskolák, játszóterek, sportpályák, repülőterek és családi házak körbekerítésére.

Merevtáblás kerítések

Ponthegesztett dróthálóból kialakított táblás kerítés rendszer, amely négyszögletes, valamint köroszlopokra szerelhető, nagyon masszív és a precíz felületkezelésnek köszönhetően az élettartalma is nagy. A táblában található vízszintesen hegesztett dupla szálak adják a tábla merevségét. Ebben a formában a táblák sík felületet képeznek. Horganyzott és szinterezett kivitelben gyárthatók. Felhasználási területe: ipari épületek, iskolák, játszóterek, sportpályák, repülőterek és családi házak körbekerítésére.

Beton lábazati elem

Általában a kerítések alá helyezik el. A táblás kerítés illetve a fontott kerítés alá is egyaránt ajánlott. További tartozékai a köztes idomok, sarok és vég elemPonthegesztett tekercses kerítés

Új fajta divatos kerítés, ami a drótfonattal egyenrangú. Előnye, egyszerűbb a feltevése, mivel a szállak hegesztve vannak ezért nem akadnak össze. Felhasználási terület: mezőgazdasági területekre, erdőkre, ipari célokra és csaladi házaknál egyaránt alkalmas .

Ponthegesztett PVC bev. díszkerítések

Vízszintes és függőleges horganyzott huzalok ponthegesztésével készül. A hegesztés után a felületet PVC bevonattal látják el. Tartósság illetve az esztétika miatt Felhasználási terület: családi házaknál, ipari célokra, sport pályáknál vaalmint játszóterek és iskolák bekerítésénél.

Hegesztett hálók

Horganyzott huzalból készülnek, egészen az apró luktól nagyobb lukig gyártják. Hegesztés elött és hegesztés utáni felület kezeléssel vannak ellátva. Egyes termékeket hegesztés után PVC bevonattal is ellátják. Felhasználási terület: ipar, mezőgazdaság, állattartás, vadászat, kisebb és nagyobb állatok tartására szolgáló építményekre.

Mobilkerítés

TA táblás mobil kerítések acélhuzalból készülnek ponthegesztéssel. A táblák csőkeretbe hegesztéssel kerülnek rögzítésre. Mobil műanyag talpak biztosítják a táblák stabil állását, melyek csavaros bilincsel rögzíthetők egymáshoz. Kapu kialakítását a felső kaputartó és az ellentétes oldalon levő kapukerék teszi lehetővé. Felhasználási terület: főleg építőipar, mezőgazdaság és különböző területek térelválasztására.

Csibedrótok

Horganyzott, fekete vagy műanyag bevonattal kerül forgalomba. Ruggalmas, kislyukú termék. Felhasználási területe sokoldalú, leggyakrabban mezőgazdaságban illetve az állat tartásban használják, ezeken belül csemet kertek körbekerítésre illetve, kisebb madárházak készítésére, valamint épületek vakolására is felhasználható, és díszmadarak madárházainak építésére.

Huzalok

Különféle vastagságú és keménységű típusa létezik. Vevőin rendelkezésére áll horganyzott és fekete kivitelben. Többnyire drótkerítések készítésére és kifeszítésre használatos. Felhasználái terület: szőllészet, gyümölcsös kertek (kordonok), építőipar.

Huzalszegek

Különböző átmérőjű és hosszúságú szegek található meg cégünknél, natur,és horganyzott kivitelben. Felhasználási területe: Nagyon sokoldalú, alkamas családi házaknál, építkezéseknél, mezőgazdaságban,és az élet számos területén.

Szögesdrót és Pengésdrót

Kerítésekhez és egyéb határolóeszközökhöz használt drót, amelyből szabályos térközönként hegyes drótvégek, pengék állnak ki, fizikai akadályt képezve és akár súlyos sérüléseket is okozva azoknak, akik át akarnak törni az ezzel az eszközzel védett sávon. Nagyobb kiterjedésű, illetve újonnan kijelölt és elkerített mezőgazdasági területek védelmére használják, de veszélyesebb területeken lakóépületek, telepek védelmét is segíti, Főként az állattenyésztők kedvelik. A szögesdrótot és a pengésdrótot katonai és polgári célokra egyaránt használják

Fazonszegek

Számtalan formájában ismert mint például: bognárszeg, kartácsszeg, U-szeg, rabitszeg, kapós szeg, csavart szeg stb,Natur és egyes tipusok horganyzott kivtelben kaphatóak cégünknél. Felhsználási terület:Többségében építőiparban használatos. De számos más szakterületen alkalmazható,különböző tipusok miatt.

Műanyag hálók

Ebbe a termékcsoportba nagyon széles a terméklista. UV álló műanyag alapanyagból készülnek a termékek.Különböző termékeket különböző szinárnyalatokkal állitják elő.Hőt.hideget,meleget egyaránt bírják ill. különböző vegyianyagoknak is ellenáll.Szakitó szilárdságuk igen magas,mivel egyes területeken ez elengedhetetlen. Felhasználási terület: Mezőgazdaság,Ipar,Állattenyésztés,Élelmiszeripar,Közlekedés.

Oszlopok

Fémből,fából,és betonból forgalmazunk oszlopokat. Különböző meretben léteznek,ahogy a kerités magassága megkívánja.Kerítés anyagainak tartására szolgál. Fémből levő oszlopok,horganyzott és szinterezet formában kaphatóak.Tipusuk lehet kör vagy zártszelvény.A betonoszlop rázópadon készül. Felhasználási terület: Építőipar,Mezőgazdaság,Közlekedés.

Talicska és akna fedlap

Cégünk magyar talicskát forgalmaz, mely számos szakterületen felsználható. Megtalálható nálunk a talcsika roncsolódása esetén használatos kiegészítők: talicska puttony, talcsika kerék, tömlős kerék, talicska tengely és persely. Aknafedlap mely 60x60-as festett és horganyzott kivitelben létezik cégünknél. Vízórák lefedésére vehető igénybe. Felhasználási terület: Építőipar,Mezőgazdaság,Állattenyésztés,szinte minden területen nélkülözhetetlen.

Nádszövetek

Nádszövetek: A nádszövetet leggyakrabban a kertes házaknál használják különböző célokra. Főként kerítések mellé dekorációként, árnyékolóként, térelválasztóként használják. Továbbá omladozó rongálódott falak erősítésére és takarására is célszerű.Nálunk található összes termék,horganyzott dróttal van kötve. Felhasználási terület: Építőipar,Mezőgazdaság,Állattenyésztés.

Árnyékoló hálók

Különleges hurkolási technológiával készült hálók, alkalmasak a napsugárzás káros hatásai elleni védekezéshez, valamint belátás korlátozásra. Szövés sürűsége adja meg,hogy hány%-ban átlátszó. Felhasználási terület: Építőipar,Mezőgazdaság,Állattenyésztés .

Láncok

A láncokat terhek tartására vontatására és emelésére, gépek hajtására használják leggyakrabban. Boltunkban megtalálhatú hosszú illetve rövid szemű lapos folyólánc,valamint különböző tipusú láncok. Készülhetnek, fekete és horg. anyagból. Felhasználási terület: Építőipar,Mezőgazdaság,Állattenyésztés.

Poliészter hullámlemez

A poliészter egy kombinált üvegszál erősítésű anyag, amelyet évtizedek óta használnak tetőfedésre és falburkolásra. A poliészter csaknem elnyűhetetlen és nagyon rugalmas. Szerelése egyszerű, könnyen vágható és fúrható. Megtalálható sárga, zöld és natúr színekben,ill,1,5-2,5-m-ig. Felhasználási terület: Építőipar,Mezőgazdaság,Állattenyésztés.

Alumínium létrák

Kiváló alapanyagokból készül,ezért intenzív igénybevétel mellett is stabilitását megőrzi.Peremezet fokok csuszásgátlóval vannak ellátva, egyben könnyű is,használata biztonságos.Anyaga nem korrodálik. Felhasználási terület: Építőipar, Mezőgazdaság, Állattenyésztés, és az élet szinte minden területén,

Rosta - Méhésszövet

Tüzihorganyzott huzalból szőt huzalszövet. Egymásba szőt hullámosított huzalok adják meg a hálló igen erős szerkezetét. Ezzel a technológiával igen sűrű rácsszerkezetet lehet készíteni.Sok tipusa miatt nagyon széles a felhasználási területe. Felhasználási terület: Építőipar,Mezőgazdaság,Állattenyésztés,Gépipar. .

Kutya kennel

TA DF táblás kerítésrendszerünket javasoljuk kutya kenel kialakításokhoz mivel erős drótja és merevítő bordás kialakítása a ráugrásos igénybevételt is kitűnően bírja. Mind horganyzott és horganyzott + bevonatos kivitelben elérhetők a kenelhez javasolt táblák. Felhasználási terület:Kisebb és nagyobb testű kutyák elkerítésére.

Hullámosított acélhálók

Acélhuzal hullámosítása után,történik a tábla összerakása.Szálak rakása szerint van egyenes rakású,és 45 fokos rakású,ami nagyon esztétikusá teszi a rácsot. Tábla elkészítése után lehet keretbe hegeszteni,ami lehet zártszelvény vagy cső.Ezután a felületkezelés lehet horganyzással,vagy szinterezéssl. Felhasználási terület: Főleg kerítések védőrácsok,taroló konténerek készítésére használják.

Kiegészítők

Itt található termékek főleg a kerítésépíteshez kellenek,vagy egyébb termékek, amit még forgalmazunk.Ezek a termékek a keritésépitéshez nélkülözhetetlenek.